Initiatiefnemers

Drs. Rouzbeh Daneshvar

Mijn naam is Rouzbeh Daneshvar. Ik ben in 1964 geboren in Esfahan (Iran).

Sinds 1985 woon ik in Nederland. Tijdens mijn verblijf in Nederland ben ik begonnen aan de studie Tandheelkunde. Deze studie heb ik in 2003 afgerond aan ACTA in Amsterdam.

Sinds 2005 heb ik twee praktijken in Rijswijk en in Delft.

Als  Nederlands afgestudeerde tandarts met een internationale achtergrond weet ik welke problemen zich voordoen als je aan de slag wilt gaan in Nederland als tandarts.

 

Drs. Iradj Otaredian

Mijn naam is Iradj Otaredian. Ik ben in 1955 geboren in Tehran (Iran). Sinds 1985 woon ik in Nederland. Mijn studie tandheelkunde heb ik gevolgd aan het KUN in Nijmegen.

In 1993 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Rotterdam. Naast mijn liefde voor tandheelkunde ben ik mij ook gaan concentreren op de liefde voor ondernemen.

Als praktijkhouder en tandarts heb ik ervaren welke vraagstukken tandartsen en tandheelkundigen hebben op allerlei gebieden om na de studie aan de slag te gaan in een tandartspraktijk.
Samen willen Rouzbeh en Iradj een bijdrage leveren aan het oplossen van vraagstukken en problematiek die alle tandartsen in Nederland met een internationale achtergrond ondervinden. Rouzbeh en Iradj geloven in team work en krachten bundeling.